מקררים מהירים (Blast Chillers) נדרשים היום כחלק מתקנות ודרישות משרד הבריאות – גם למטבחים קטנים.

מעבר לטיפול בעודפי מזון, מקררי ומקפיאי משב מאפשרים תכנון יעיל יותר של העבודה (בשל-קרר), ויכולים לבצע פונקציות נוספות במטבח – כמו התפחה מבוקרת, הפשרה מבוקרת של מזון קפוא ואחסון בקירור ובהקפאה. ניתן כיום לקבל במיגוון גדלים (כולל דלפקיים), עם מסכי מגע בעברית ועם מערכות תיעוד HACCP

 

מקררי Coldline משווקים בישראל ע"י חברת קצב, Mercatus – ע"י גסטרוליין

 

 

 

 

 

 

עיצוב ובניית אתרים webthenet